A tökéletes megoldás

A gyerekeknek mindig van egy külön világuk, amit a legjobban teszünk, ha már egészen kicsi korban megpróbálunk megismerni, hiszen akkor sokkal inkább kezelhetők lesznek számunkra, és nem kell attól tartani, hogy nem tudjuk jó irányba terelgetni őket, vagy éppen annyira kitolják a határokat és korlátokat, hogy később, fiatal serdülő, vagy felnőtt korban hátrányként érné őket az engedékenységünk. Az én kisfiam például világ életében egyedi módon táplálkozott. Rengeteg dologra rámondta, hogy nem szereti, akár még úgy is, hogy soha életében nem kóstolta azt a valamit. Persze ez rengeteg nehézséggel és bosszúsággal is járt az első időszakokban, hiszen semmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt nem volt hajlandó magához venni.

Rengeteg dologgal próbálkoztam, de valahogy semmivel se tudtam rávenni, hogy egy-egy finom gyümölcsöt akár csak a kedvemért is megkóstoljon. Ma pedig már tudom, hogy nem kellett volna annyira aggódnom, mert hiszen mindenre van megoldás, csak meg kell találni. Most a gyümölcslevek vannak nagy segítségemre, azon belül is a simigyümölcslé termékei, amik hihetetlen finomak, mindamellett pedig rendkívül egészségesek is, hiszen semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaznak és tartósítószer mentesek.

A kisfiam persze úgy kortyolt bele az első kortyba, hogy én kezdtem el inni, és elmondtam neki, hogy ez egy felnőtt ital, és csak a nagy gyerekek ihatnak belőle. Egyből érdeklődő lett, és azóta a nagy kedvence például a fekete berkenyelé, amit sokszor velünk kávézás közben iszik meg, mint kávé. Nem tudom, hogy meddig lehet ezzel egy picit becsapni őt, de azt tudom, hogy sokkal egészségesebb azóta, amióta velünk kávézik. Koránt sem annyit beteg mint előtte, és ez biztos hogy annak köszönhető, hogy sokkal több vitaminhoz jut a szervezete. A tökéletes és hatékony megoldás ez jelenleg számunkra.

Leave a Comment