Átlátszó elegancia

Szép telefonok, érzékeny külsővel. Ez jellemzi a mai mobil piac kínálatát. Az újabbnál újabb okostelefonok, a régi elvekhez képest, miszerint egy készülék minél nagyobb darab, annál jobb, mert annál strapabíróbb helyett, mára már inkább a letisztult, elegáns formára törekednek, minél vékonyabb kijelzővel látják el a telefonokat, ezzel biztosítva a modern megjelenést. Előny ez, de egyben egy nagy hátrány is.

Előnye, hogy könnyen magunknál tarthatjuk készülékünket úgy, hogy bárki is észrevenné, épp a farmer zsebünkben lapul. Hátránya viszont, hogy a vékonyságnak köszönhetően nagyon sérülékenyek. Egy balszerencsés esés következtében, vagy, ha pont véletlenül ráejtünk valamit, könnyen betörik a kijelző, pókhálósra reped. Jó esetben még használható lesz utána a kis kedvencünk, de mivel a kijelző maga a kezelő felület is egyben, nagy esély van arra is, hogy már nem. Ezért is nélkülözhetetlenek a telefontokok, hiszen a telefonhoz képest igazán nem jelentenek nagy befektetést, és ha már a készülékünk megvan, szeretnénk rá vigyázni. Valljuk be, egy kijelző csere nem pár száz forintos tétel, arról nem is beszélve, hogy időigényes, napokat lehet a mobilunk a szervizben. Sok helyen pedig cserekészüléket sem kapunk.

Ha te is szeretnéd biztonságban tudni a telefonodat, és elkerülni az efféle problémákat, de egyben szeretnéd, ha készüléked elegáns, szép külseje is látható maradna, akkor az Atomking-re van szükséged. Náluk minden telefonhoz találhatsz átlátszó tokokat, melyek ugyan alig észrevehetőek, mégis maximális biztonságot nyújtva állnak helyt. Így még a gyönyörű telefonunk is eredeti színében pompázhat kezeink között. Ne kockáztass, hogy baleset érje a telefonod, szerezz be te is egy ilyen tokot, hogy élvezhesd mobilod szépségét, miközben tudod, maximális biztonságban van.

Leave a Comment