A férjem meglepetése

Amikor nemrég úgy döntöttünk a férjemmel, hogy lassan családot kellene alapítani, és hát gyermeket kellene vállalni, mert nem igazán leszünk már ugye fiatalabbak, akkor egyetlen egy kikötésem volt az egészhez, egy kertes ház. Én ugyanis egy hatalmas kertben nőttem fel, és tudom, hogy mennyire sokat tud adni egy ilyen lehetőség a gyerek számára, nem szeretném tőle megfosztani, és hát magamat sem szeretném olyan nehéz helyzetbe hozni, hogy nem tudok mindent megtanítani neki az ötödik emeleten amit csak szeretnék és nem tudok úgy játszani vele és a természetben nevelni, ahogyan szeretném. A férjem, bár láttam rajta, hogy meg van rémülve a feladat súlyától, igent mondott a kérésre, és keresgélni kezdtünk. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen iszonyatosan magasan vannak az árak, és ha lehet, akkor még magasabban vannak a szakemberek bére, akik a házfelújítás során a segítségünkre lehetnek, de úgy döntöttünk, hogy olyan ingatlant keresünk, ami csak kis felújításra szorul, inkább fizetünk többet, és a kisebb munkálatokat meg fogjuk oldani mi magunk. Nem gondolom, hogy egy festés vagy egy egyszerűbb burkolás feladatát ne tudnánk megoldani ketten.

Így is lett. A ház már a nevünkön van, és bele is vághattunk azokba az apróbb feladatokba, amik előttünk álltak. Persze az ember szája egyből kisebb, mihelyt meglátja, hogy mennyi feladattal jár mondjuk egy tisztasági festés, vagy egy teljes szoba festés, azonban nem kellett kétségbe esnem, hiszen a férjem egy este meglepetéssel tért haza. Egy zsiráf csiszoló volt a kezében, és bár akkor még fogalmam sem volt, hogy ez mit jelent, és hogy mennyire fogom ezt a kis találmány imádni, elmondta, hogy a fabrikshop csapata ajánlotta számára ennek a kis eszköznek a falcsiszoló zsiráf beszerzését, és azt gondolja, hogy rengeteget fog segíteni.

Nem csak sokat segített, hanem iszonyatosan sokat gyorsított is a folyamatokon ez a falcsiszoló. Azóta pedig újabb terveket szőttünk, és egy részét ugyancsak magunk fogjuk megoldani. Kertalakítás és egyéb feladatok állnak még előttünk, de azt már lehet hogy egy gyermekkel az oldalunkon fogjuk megoldani hála a jó égnek.

Leave a Comment