Egy nyugodt éjszakáért

A gyerekáldás egy ember életében mindig hihetetlen élmény és persze stressz is egyben. Biztos vagyok benne, hogy akármilyen gyakorlott szülőkről beszélünk is, mindig izgul az ember a picik egészségéért és azért, hogy ne történjen semmi baj velük. Persze ez hatványozottan igaz, hogy ha az ember első gyerekét várja. Én is mindentől óvom és védem, még talán a széltől is, biztos vagyok benne, hogy egyesek szerint túlságosan is féltem, és igyekszek is ezen változtatni, de hát nem tudok mint tenni vele. Amint egy picit is látom, hogy nem érzi jól magát vagy nem annyira makk egészséges, aggódni kezdek és ezért mindent megteszek, hogy ilyen helyzetek amennyire persze lehet, ki se alakuljanak.

Az egyik ilyen megelőzési mód, hogy a gyerek tudjon normálisan és megfelelő mennyiséget pihenni és aludni, hiszen ez iszonyatosan fontos az immunrendszere szempontjából. Az én kisfiam viszont mostanában egyre rosszabb alvó kezdett el lenni, és már mindenféle megoldáson törtem az agyam, hogy jobb és nyugodtabb éjszakát és alvást tudjak biztosítani számára, és persze a saját magunk számára is egyaránt, hiszen a férjem minden reggel kel és megy dolgozni, és mi sem igazán tudjuk kipihenni magunkat már egy-két hónapja.

Az egyik oldalon olvastam a teák és a gyógynövények hatásáról, melyek természetes módon, teljesen természetes anyagokkal segítenek a gyerekek számára a nyugodt és pihentető alvásban. Azonnal el is döntöttem, hogy persze az összetétel vizsgálata után rendelek egyet a herbatea választékból, és a szivarvanynaturvilag.hu oldalról meg is rendeltem az álommanót. Azt kell mondjam, hogy nekünk tökéletesen bevált. Amióta a gyerek iszik belőle minden este nyugodtan alszik és reggel kiegyensúlyozottan, kipihenten kel fel. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki, biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni.

Leave a Comment