A legnehezebb feladat

Az ember éltében van egy pár olyan élmény, feladat vagy projekt, amire úgy tekint vissza, hogy bizony komoly erőfeszítést jelentett számára, sok tervezés vagy szervezés, esetleg tanulás előzte meg, hogy az eredmény a lehető legtökéletesebb és leghasznosabb legyen önmaga, a vállalkozása vagy más számára. Nekem az egyik ilyen projektem a webshop kialakítása. Egyrészt abszolút nem értek a számítógépekhez, másrészt pedig teljes mértékben analfabéta vagyok a fotózáshoz, és mint tudjuk mindkettő magas szinten szükségeltetik egy igazán jó webshophoz.

Olyan weboldalra volt szükségem, ami modern, megtalálják az emberek, gyorsan tudnak rajta keresni és rendelni, és még gyorsabban és egyszerűbben tudnak fizetni az egyes kis drótékszerekért. Ezeket gyártom ugyanis, és most már szükségem van egy fórumra, ahol árulni tudom őket, mert az egyedi sms-ek és emailek világát nem tudom menedzselni már. Ezen túl pedig olyan fotókra volt szükségem, amik élethűek, szépek és színesek, de mindemellett nagyon valósághűek, mert nem engedhetem meg azt, hogy egyetlen velő is rosszul vagy becsapva érezze magát amiatt, hogy nem pont ugyanazt a színt, csillogást vagy formát kapta mint amit a shopon látott. Ez nálam kiemelten fontos volt.

A termékfotózás és a weboldal készítés témakörére is kaptam egy-egy tökéletes ajánlást, amit meg is fogadtam és tökéletes eredménnyel dolgoztunk illetve dolgozunk is együtt, hiszen a weboldal folyamatos feltöltésére is szükség van illetve az új ékszereket is folyamatosan kell fotózni. Ebben azt gondolom hogy nem is lehetne jobb segítségem a szikifotónál, hiszen gyönyörű képeket készít számomra gyorsan és nagyon rugalmasan. Bárkinek csak ajánlani tudom a vele való közös munkát. Biztosan nem fog a végeredményben sem csalódni.

Leave a Comment