Hogyan ismerjék meg még többen a márkámat?

A párommal munka mellett arra gondoltunk, hogy a szabadidőnkben saját márkát kezdünk építeni, hogy idővel annak a forgalmából éljünk meg és ne kelljen munkahelyre járni dolgozni. A szabadság igen fontos számunkra, mert sok tervünk van még, amiket meg akarunk valósítani. Ehhez pedig idő kell és persze anyagi források. Így jutottunk el oda, hogy nem elég keményen dolgozni a munkában és várni a fizu emelést, saját dolgokba is bele kell fognunk.

Hogyan ismerjék meg még többen a márkámat?

Így jutottunk el oda, hosszas gondolkozás után, hogy legyen valami online bizniszünk. Hosszas gondolkozás következett, hogy mi is legyen a termék, amivel foglalkozunk. Hiszen már annyi minden van a weben. Végül arra jutottunk, hogy a gyártói ismeretségünket kihasználva saját márkás termékeket fogunk árulni. Így megterveztünk mindent és meg is kezdődött a gyártás. A következő gondunk az volt, hogy az ismertlen termékeinket ki fogja kipróbálni.

Ezen hetekig gondolkoztunk és abban maradtunk, hogy kell egy segítség, akik a prémium weboldal készítés területében jártassak és a marketingünkben is segítenek. A fent linkelt csapatot ajánlotta egy barátunk és nagyon elégedettek vagyunk velük mi is. Megcsinálták az oldalunkat időben és jobb lett, mint azt mi reméltük volna.

Így már csak a termékek forgalmazásával kellett foglalkoznunk. Az elején elég sok idő kellett mire beindultunk, de aztán egyre többen ismertek meg minket. A webes csapat végig segített mindenben, így azt gondolom ők voltak a sikereink egyik legnagyobb kulcsa. Ha hasonló cipőben jársz mielőbb vedd fel velük a kapcsolatot, Neked is segíteni fognak álmaid megvalósításában.

Leave a Comment