A nyaralás és az emlékek le/megmentése nélkülözhetetlen

Ha végre egyszer egy évben el tudunk menni nyaralni, akkor igyekszünk azt az egy alkalmat a lehető legtöbb formában felejthetetlenné tenni, legyen szó egy 2 napos túráról, vagy egy egy hetes külföldi nyaralásról. Nemsokára beköszönt majd az igazán kemény tél, amikor már csak álmodozhatunk arról, milyen volt rövidnadrágban, papucsban és pólóban rohangálni a tengerparton, vagy akár elnyalni egy fagyit séta közben.

De az emberek nagyrésze gondol arra is, hogy később is meg tudja ezeket a képeket nézni, és jó szívvel gondoljon vissza ezekre a pillanatokra, megmutatni az unokáknak majd, hogy bizony a nagyi is volt fiatal. Minden készülék tárhelye véges, de ha van nálunk például egy baseus kábel, akkor semmi nem állhat az utunkba, hogy töméntelen mennyiségű képet, videót készítsünk, hiszen a segítségével gyorsan képesek vagyunk rámásolni a gépre az emlékeinket, amelyeket örökre meg tudunk őrizni általa, így mindig marad hely a fényképezőgépen az újabbnál újabb pillanatok megőrzésére.

De nem is feltétlen kell nyaralás, elég, ha ballag a gyerek, először feláll az unoka, vagy vicces fejet vág a kutya, mindig legyen kéznél egy készülék, amivel fotózni lehet, hiszen sosem tudhatjuk, mikor érkezik egy olyan pillanat az életünkbe, amit meg kell örökíteni, és esetleg sosem történik meg még egyszer.

Leave a Comment