Édesapám segítsége

A szülők a legnagyobb szerepet töltik be az életünkbe, és bár az én szüleim elváltak, azt tudom mondani, hogy szerencsésnek mondhatom magam, mert testvér nélkül, de hihetetlen harmóniában és szeretetben nevelkedtem fel. Az én szüleim így sosem veszekedtek, nem kellett döntenem sosem hogy melyikük igazságát fogadom el, mindketten kivették részüket a nevelésemben, és bár láttam, hogy sok tervük és vágyuk kudarcba fulladt a válással, de azt is, hogy boldogok és én sosem éreztem azt a fajta gyűlölködést amit sok gyereknek ki kell állnia a válások során.

Most pedig, évekkel később azt mondhatom, hogy szinte mindketten elindultak a vágyaik útján, hiszen az édesanyám beköltözött a nagyvárosba Budapestre, az édesapám pedig tudott magának venni egy nagyobb birtokot vidéken, és most már azt is elmondhatom, hogy van egy tökéletes segítőtársa is el kistraktor személyében. Nem volt persze könnyű keresgélni az eladó kistraktor kínálat között, és eldönteni, hogy melyiket vegye meg, hogy ki is elégítse minden igényét a kertrendezést és gondozást illetően, illetve hogy árban és használat tekintetében is tökéletes legyen számára, de az Odisys segítségével mindez már pillanatok alatt körvonalazódott és a beszerzés terén is hatalmas segítséget nyújtottak számunkra.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy magánszemélyként is, hogy ha vásárlás szándéka fogalmazódik meg benne kerti traktor vagy kistraktor tekintetében, keresse fel őket, hiszen a legjobb áron náluk lehet beszerezni ilyen gépeket, ráadásul hihetetlen nagy segítséget nyújtanak a kiválasztás területén is. Biztos vagyok benne hogy mindenki imádni fogja őket, mint ahogyan mi is nagyon szerettük a velük való együttműködést. Ha mezőgazdasági cégem lenne, biztosan csak velük dolgoznék együtt.

Leave a Comment