Egy kis kutatómunka

Én közgazdászként egyedüli egyetemes végzettséggel élem az életem egy olyan családban, ahol mindenki fejetlenül megy a falnak minden egyes vásárlás és olyan dolog kapcsán, ami költségekkel jár. Egy lakásfelújítás például nálunk úgy néz ki, hogy találnak egy jó kivitelezőt, akkor azonnal le is szerződnek vele, mert hiszen hát haladni kell és nincs idő keresgélni, arra pedig főleg, hogy a keresgélés közepette még az árakkal is törődjön az ember. Mert hát az tény és való, hogy a jó és minőségi munkát meg kell fizetni és ezt nem is akarja soha senki elvenni a szakemberektől, de néha belefut az ember olyan csapatba vagy csapatokba, akik elképesztő árakat képesek elkérni egy-egy munkáért cserébe, ami már nem a minőségről szól, hanem leginkább a piacról és annak minden lehetséges marketing és egyéb hasznot húzó hatásáról. Ezzel sincsen baj, de ha nem muszáj, akkor az ember mégse akar többet fizetni mint amennyi az ár-érték arány és a minőség tekintetében indokolt lenne.

Éppen ezért én most, amikor a klímaszerelés feladataira kerestem embert nem csak a szakembereket és azok eredményeit, a véleményeket és az ajánlásokat, a referencia munkákat néztem meg, hanem bizony a klímaszerelés árak tekintetében is végeztem egy kis kutatómunkát. Biztos voltam abban ugyanis, hogy ennek figyelembevételével, minden más alapos megvizsgálása mellett nem csak egy minőségileg tökéletes munkát végző és korrekt csapatot fogok tudni találni, hanem egy árakban tökéletesen megfelelőt, akiknek pontosan annyit fogok fizetni, hogy a maximális minőség és a tökéletes eredmény biztosítva legyen, de nem fognak horror árakat elkérni azért, amit alapvetően egy jó csapattól alacsonyabb áron is meg tudok kapni minőségben és a munka eredményének tekintetében.

Sikerrel is jártam, hiszen a djgepeszet csapata nem csak hogy tökéletes munkát végzett az otthonunkban a klímaszerelés tekintetében, hanem bizony ár-érték arányban tökéletesen megfelelő árat adtak számunkra, így pedig egy korrekt üzlettel, jó közös munkával, gördülékeny munkavégzéssel gyönyörű és jól működő klímarendszer ékeskedik az otthonunkban. Azt hiszem, hogy senki sem fog csalódni bennük aki hozzájuk fordul segítségért. Én biztosan a jövőben is hozzájuk fogok. Akár klíma akár gázszerelés tekintetében lesz szükségünk segítségre.

Leave a Comment