Egy valódi kincs

Az egyik barátnőm a minap azzal az örömmel hívott fel, hogy talált nekem valamit a neten, amit nem csak hogy imádni fogok, de valódi kincset is jelent majd számomra, mert az ott árult termékek egyszerűen mesések és biztosan imádni fogom őket. Tudni kell, hogy én nem vagyok az a kísérletező fajta. Nincs igazán érzékeny bőröm, de random be tud néhány összetevőre jelezni pirosodással vagy apró kiütésekkel, amit az ember nem nagyon szeret magáénak tudni ebben a tökéletességet igénylő világban.

Éppen ezért, megmondom őszintén, eleinte nagyon nem is örültem az ötletnek, hogy én bármilyen terméket kipróbáljak bármilyen oldalról. Elutasítani azonban nem nagyon szoktam semmit sem, gondoltam egy rápillantást azért megér a dolog. Így is tettem. Felkerestem a bőrangyal oldalát, és amit először találtam, egy kozmetikai kisokos volt. Gondoltam belenézek, de azon kaptam magam, hogy rengeteg új tudással és információval gazdagodva, már közel másfél órája olvasgatom a kis könyvecskét. Szó van benne minden olyan dologról, ami az otthoni testápolás és arcápolás tekintetében nagyon fontosnak bizonyul. Megtudtam már állapítani végre milyen arcbőröm van, s hogy a vegyes típusnak mikor, mire van szüksége és hogyan a legjobb, ha otthon ápoljuk az ilyen arcbőrt.

Ezek után már úgy gondoltam, aki ennyit törődik azzal, hogy tudást adjon át a karosszékben ülő ember számára, hogy még tökéletesebben tudja otthon ellátni az arcának ápolását, biztosan nem árulhat rossz termékeket. Így hát gondoltam kipróbálom a termékeket és rendeltem egy arckrémet. Hatalmas öröm ért, amikor először felkentem a krémet. Állaga és illata egészen egyszerűen tökéletes és az arcom is imádta. Lehet, hogy butaságnak tűnik, de én úgy láttam, hogy már reggel látszott az eredménye is. Kincsként kezelem azóta ezt az oldalt, és már számos barátnőmnek is tovább adtam.

Leave a Comment