Láttad már ezt az oldalt?

Vannak számomra olyan dolgok, amiket nem igazán szoktam csinálni. Például nem eszek meg egy tábla csokit egy ültő helyemben, nem elegyedek szóba a magánéletemről idegenekkel a buszon vagy vonaton, nem leszek én a társaság középpontja két percen belül, ha új emberként érkezek, és bizony nem fogok az interneten szörfözni nap, mint nap akár órákat, de még csak fél órát sem. Egészen egyszerűen nem szeretem, nem az én világom. Személytelenek tartom. Nem jó érzés, hogy én gondolok csak valamit egy-egy szolgáltatásról, de valójában nem szól hozzám senki és nem mond semmit sem arról amit épp nézek.

Az ember ahogy öregszik, változik az ízlésvilága és néhány dologban a személyisége is. Ebben ma már biztos vagyok, hiszen én is változtam. Például abban, hogy továbbra sem szeretek szörfözni a neten, de van egy-két oldal, amit előszeretettel ajánlok ismerősök számára, vagy épp én nézegetem meg őket minden nap a kínálat és újdonságok miatt.

Az egyik ilyen oldal a https://szalaibalazs.hu/ oldala, hiszen nem csak Szalai Balázs személyisége és szeretett lénye, ami erre sarkall, hanem azok a csodálatosnál csodálatosabb vászonképek, melyeket hihetetlen tudása és kitartó munkája révén tudott készíteni egészen egyszerűen elképesztők. Ha valaki a lakása falára még nem találta meg a tökéletes választás bármely festmény vagy épp saját fényképei között, csak ajánlani tudom. Biztos vagyok benne, hogy két perc után azon fogja kapni magát, hogy nem tud választani a két- három kedvenc képe között az oldalon. Csak ajánlani tudom Balázst fotózásokra is, mert nemcsak hihetetlen szaktudása, de kellemes személyisége és gördülékeny munkája is mindig mély nyomot hagy az emberekben. Én mindig alig várom az új beszámolóit és képeit. Ezért nézem meg minden nap az oldalt.

Leave a Comment