Hogy a nagy tétel se legyen akadály

Egy franchise hálózat fő tulajdonosa vagyok. Immáron közel nyolc éve pattant ki a fejünkből, hogy valami olyan formán kellene árulni a termékeinket, amelyek mégis a sajátjaink maradnak üzletpolitikai, megjelenési területen, de egyedül mégsem vagyunk képesek ellátni a hálózat adta munkákat, tehát inkább átengedünk a bevételből, de minél szélesebb körben és minél hatékonyabb módon, megtartva a jó minőséget és megjelenést, a profi kiszolgálást és ügyfélkommunikációt, terjedhessenek a termékeink. Ennek módjára tökéletes megoldásként kínálkozott a franchise rendszer.

Még álmunkban sem mertük akkor gondolni, hogy ennyire jól fog sikerülni az eltökélt tervünk. Jól tudjuk, hogy egy alkalmazott is tud kellőképp motivált lenni, és jól irányítani, de mégsem az a hozzáállás jellemzi, mint egy tulajdonost. Bizony sokszor oda kell figyelni az ellenőrzése, szúrópróbaszerű megjelenésre, és hát nem utolsó szempont, hogy mindenért, amit tesz, vagy épp nem tesz, tehát a törvényesség feladatainak betartásáért mi magunk felelünk. A franchise megoldott minden felmerülő nehézséget ezzel kapcsolatosan, mégis megmaradt az, ami számunkra nagyon fontos, a jól alakítható brand, a design, a megjelenés és marketing.

Így alakult azonban ki az a helyzet, hogy az egyik logo változtatás után, az új munkaruhák terén szükség volt 1500 új pólóra. A hímzés technikájának segítségével szerettük volna ezeket a munkapólókat feldíszíteni, de nyilván az lett volna a legjobb megoldás számunkra, ha ezeket szinte egyszerre tudták volna az alkalmazottak elkezdeni hordani. Hát erre az első öt megkeresett vállalkozás nem tudott számunkra árajánlatot adni. Számukra már az is megterhelő lett volna, hogy beszerezzék a póló alapanyagokat, nem hogy egyszerre, viszonylag kevés idő alatt lehímezzenek 1500 darab pólót.

hímezd.hu munkatársai azonban minden kérésünkre profi módon, határidőn belül és tökéletes minőségben megoldást tudtak nyújtani. Hosszútávú partnerkapcsolat indult el közöttünk, ebben biztos vagyok, hiszen mindamellett, hogy nekik nem jelentenek gondot a nagy számok, tökéletes, precíz munka, rugalmas hozzáállás jellemzi őket. Segítőkészek, rugalmasak, szakmailag tökéltesen képzettek. Öröm velük a közös munka.

Leave a Comment