Szerencse a szerencsétlenségekben

A zsebünkbe rakunk mindent. Zsebkendő, kulcs, pénztárca, irattartó és még sorolhatnám. Képesek vagyunk belezsúfolni mindent ezekbe a kis helyekbe, csak azért, hogy a kezünk közelében legyen az, ami fontos. A legjobb az, hogy még ilyenkor is képesek vagyunk a telefonunkat is belezsúfolni valahogy. Ilyenkor történik általában, hogy ha nem figyelünk oda és mondjuk, a kulcsok mellé préseljük mobilunk, vagy csak aprót dobunk mellé, akkor a telefonunkat kitesszük annak a veszélynek, hogy olyan karcokat szerez, amik csak csere útján tüntethetőek el.

Persze, ezt csak akkor gondoljuk sokszor végig, amikor már megtörtént a baj, és a fejünket verjük a falba, hogy miként lehettünk ennyire figyelmetlenek. A kijelző sérülések nagy része a kapkodás, az állandó rohanás miatt keletkezik. Elejtjük, rálépünk, ráülünk, szinte végtelen lehetőség van egy ilyen kár okozására, aminek a javítása nem pár filléres dolog. Annyit mondhatok, hogy hiába a lecke, hiába az, hogy mennyit költöttünk már esetleg egy ilyen javításra, a rohanás, kapkodás miatt képesek vagyunk sokszor ugyanabba a hibába esni. Velem ugyanez volt, hiszen megszokásból mindig zsebbe rakom a telefonomat, és mindig elfelejtem leellenőrizni, hogy előtte mit raktam bele.  Szerencse a szerencsétlenségben, hogy e sok figyelmetlenségem miatt, sok szervizbe sikerült eljutnom, de életem utolsó és örök szervizét is sikerült megtalálnom az iSzerelés „személyében”.

Itt, a legtöbb esetben rögtön ki tudják cserélni a sérült kijelzőt, mindezt minőségi termékek felhasználásával és ráadásul látványszervizen keresztül, így én magam is figyelemmel követhettem a javítást. Tudom, hogy Iphone telefonom itt a legjobb kezekben van, hiszen ők csak Apple termékekre szakosodtak, így már a kisujjukban van minden probléma megoldásának módja, amit e készülékek produkálhatnak. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam őket, hiszen amilyen kis ügyetlen vagyok, biztos, hogy lesznek még olyan sérülések, ami miatt iPhone kijelzőcsere lesz indokolt. Szervizbe menni sosem jó, azonban az ember szívesen viszi olyan helyre hibás készülékét, ahol már megkapta a legjobb kiszolgálást.

Leave a Comment