Esküvői köszöntő ajándék könnyen és egyszerűen

Tavaly decemberben egy átlagosnak induló napon az életem úgy érzem teljesen megváltozott. A párommal együtt élünk már több mint két éve. Összességében közel öt éve vagyunk együtt. Kisebb hullámvölgyek természetesen itt is előfordulnak, de összességében teljesen jól vagyunk. Megértjük egymást, kis csapatként mindig minden feladatban össze tudunk fogni. Nagyon szeretem őt és azt érzem ez visszafelé is teljesen így igaz. Mégsem gondoltam rá azonban, hogy egy szürke decemberi napon, egy randi alkalmával elém térdel, és a semmiből, egyszer csak elővesz egy pici dobozt, és felteszi azt a kérdést, ami igazán váratlanul ért, de végletekig megdobogtatta a szívem, hogy leszek-e a felesége.

Könny szökött a szemembe, azonnal igent mondtam, és teljesen érezhető volt, hogy az életem egycsapásra megváltozott. Természetesen az, hogy együtt élünk és már évek óta egy pár vagyunk nagyon összekovácsolt minket. Viszont ez a kérdés egy emelkedettebb, még szorosabb kapcsolatot alakított ki kettőnk között. Számunkra a házasság nem csak egy papír, hanem egy olyan ígéret, aminek tartalma van. Nem csak egy levegőbe kiáltott szó, hanem egy felbonthatatlan szövetség ígérete.

El is kezdtük az esküvő szervezését, és hát természetesen úgy gondoltuk, rengeteg dolgot mi magunk fogunk megvalósítani. Gondolok itt a dekoráció, fények, világítás, szervezés kérdéseire. Hát, megmondom őszintén, ebből az lett, hogy olyan jó szolgáltatókat találtunk, hogy szinte minden feladat megvalósítását rábíztuk egy szakértőre, mi csak instrukciókat adtunk.

A köszönő ajándékok azonban egy olyan fontos részét képezték az esküvőnek, amelyet nem adtunk ki a kezünkből. Mi magunk terveztük meg egyesével, személyre szólóan az ajándékokat, és a https://ajandekozd.hu/ segítségével a megvalósítás is tökéletesen sikerült. Nagyon segítőkész kis csapat segített minket ezen az oldalon, hogy valóban tökéletes minőségű és kivitelezésű, teljesen egyedi ajándékot kapjanak az örömszülők és nagyszülők, testvérek. Igazán hálásak vagyunk nekik, hogy minden kérésünket igyekeztek nagyon gyorsan és igazán gördülékenyen megvalósítani. Igazán hasznos és ötletes tanácsokat adtak, és mindenben nagyon hatékonyan segítettek bennünket.

Leave a Comment