Válaszd az egyszerű és tökéletes megoldást!

Manapság az ember nem csak azért gondolja háromszor is végig, hogy belefog-e felújításba vagy átalakításba, mert nem csak az alapanyagok és eszközök lettek drágábbak, hanem bizony minden egyes szakember sokkal nagyobb vállalásii díjat mond ma már a feladatok ellátására. Teljesen ésszerű ez, hiszen iszonyatosan fellendült a piac, nagyon sok az igény és a megkeresés, de őszintén szólva, ha valaki fél éve készített mondjuk egy költségvetést, és ma azt szeretné megvalósítani, akkor nagy bajba kerülhet ha nem tud plusz forrást bevonni. A fél évvel ezelőtti költségvetés ugyanis egyes esetekben már akár duplájára is emelkedhetett. Persze az élet nem áll meg, és a családi házak, kertes házak esetében az állagmegóvás is olyan feladat, amit muszáj megoldani, ha nem akarjuk tönkretenni a lakásunkat.

Abban az esetben pedig hogy ha valaki megvett egy felújítandó, régebbi házat, és be szeretne költözni, nincs más lehetősége, mint megoldani a munkálatok elvégzését, persze nagyon sok esetben átalakítások nélkül, nagyobb és bonyolultabb, feleslegesnek mondható munkálatok elvégzése nélkül. A mi esetünkben is az ad lehetőséget és megoldást, hogy egy-egy olyan dolgot sajnos elvetettünk, ami nem tartozott szorosan a lakás lakhatóvá, tisztává, otthonossá tételéhez, csak szerettük volna. És hát persze például a falak esetében a gipszkartonozás megoldásait választottuk, hiszen így alig kell javítani a falakat, sokkal gyorsabb és egyszerűbb is így a haladás. Nem mondom, hogy sajnálom, hogy azok az igazi régi falak eltűnnek, és hát nekem kicsit kopogósnak is tűnt a gipszkarton, azonban a genezisbau biztosított róla, hogy úgy megcsinálják a gipszkartonozás és a festés munkálatait is, hogy nem fogom tudni megmondani, hogy az nem a fal. És hát úgy tűnik, hogy ez valóban pontosan így is lesz.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha muszáj bizonyos feladatokat megoldania, akkor mindenképpen őket keresse fel, mert biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni sem a velük való közös munkában, sem pedig annak eredményében és minőségében. Nem éri meg mást keresni! És most nekem úgy tűnik, hogy valóban nem éri meg a fal javításával bajlódni. Jobb a gipszkarton.

Leave a Comment